Макіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

П'ятнадцята сесія восьмого скликання від 23 грудня 2021 року

Дата: 28.12.2021 09:00
Кількість переглядів: 242

Порядок денний

1. Про внесення змін до Макіївського сільського бюджету на 2021 рік.
Рішення
Додаток №1
Додаток №2
Додаток №3
Додаток №5
Додаток №6
Додаток №7
Пояснювальна

2. Про затвердження бюджету Макіївської сільської територіальної  громади на 2022 рік.
Рішення
Додаток №1
Додаток №2
Додаток №3
Додаток №5
Додаток №7
Пояснювальна

3. Про затвердження Положення  уповноваженої особи з питань публічних закупівель.
Рішення

4. Про внесення змін до Програми попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2021-2025 роки.
Рішення
Програма

5. Про затвердження Положення про службу у справах дітей Макіївської сільської ради.
Рішення

6. Про внесення змін до установчих документів закладів освіти Макіївської сільської ради.
Рішення

7. Про внесення змін до структури і загальної чисельності апарату Макіївської сільської ради.
Рішення

8. Про умови оплати праці сільського голови на 2022рік.

9. Про затвердження Програми Макіївської сільської ради «Надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18 - річного віку на 2021-2025 роки.
Рішення

10. Про затвердження технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Левченку Василю Івановичу.

11. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність для ведення особисто госелянського господарства Смазі Лідії Олексіївні.

12. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність для ведення особисто госелянського господарства Ігнатченко Аліні Миколаївні.

13. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність для ведення особисто госелянського господарства Кадермас Любові Сергіївні.

14. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарчих будівель і споруд Карабець Світлані Миколаївні ½ та Колоші Катерині Василівні ½.

15. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність для ведення особистого селянського господарства Зеніч Олександру Миколайовичу.

16. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність для ведення особистого селянського господарства Зеніч Марині Михайлівні.

17. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність Кириленку Григорію Васильовичу.

18. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність для ведення особистого селянського господарства Євтушку Миколі Олександровичу.

19. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність Петрику Андрію Валерійовичу.

20. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність Халімоненко Ніні Василівні.

21. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність Сеньку Юрію Миколайовичу.

22. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність Сенько Валентині Григорівні.

23. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність Мурашко Любові Миколаївні.

24. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність Шкору Станіславу Григоровичу.

25. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність Харченку Володимиру Миколайовичу.

26. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність Остренському Петру Миколайовичу.

27. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність Яценко Світлані Миколаївні.

28. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність Друзь Марії Юхимівні.

29. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність Дворському Ігорю Івановичу.

30. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність Дворському Ігорю Івановичу.

31. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність Осадчому Івану Миколайовичу.

32. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність Левченку Василю Івановичу.

33. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність Левченку Василю Івановичу.

34. Про надання дозволу на розробку технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільсько-господарського виробництва Білоусу Євгенію Миколайовичу.

35. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарчих будівель та споруд Шеремет Надії Володимирівні.

36. Про проведення земельних торгів.

37. Про реєстрацію земельних ділянок.

Рішення по земельних питаннях


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь