Макіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новорічні свята в школах та садочках громади

Дата: 30.12.2021 15:16
Кількість переглядів: 201

Весело і цікаво пройшли новорічні святкування в школах та садочках громади. Так в Рівчак-Степанівському НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів для учнів 2-5 класів відбулося новорічне свято «В гостях у Новорічної казки». Діти поринули в казкову феєрію новорічних див. Учні з радістю перевтілилися у кумедних сніговиків, містичних ельфів, романтичних фей, підступних піратів. В той же день для учнів 6 – 10 класів відбулося довгоочікуване та казкове новорічне свято «Сім чудес Нового року». На свято завітали сучасні герої: геймери, блогери, Снігуронька – Ягуся, Чахлик Невмирущий та багато інших. Цікаве новорічне свято було організовано і для малечі - в ДНЗ завітала казкова Баба Яга , яка намагалася «вкрасти» у дітей свято Нового року. Діти гралися з казковими персонажами, декламували вірші, співали новорічні пісеньки, водили хороводи. А наприкінці свята всіх чекала зустріч із Дідом Морозом та Снігуронькою і багато солодких подарунків.

Фото без опису

Фото без опису

Новий рік – це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Головним гостем Пустотинського НВК "ЗНЗ-ДНЗ" І-ІІ ступенів став Новий рік. Діти отримали масу задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, проявили спритність та ерудованість у конкурсах.

Фото без опису

Не обминув радісний, святковий настрій напередодні канікул і Степовохутірську ЗОШ. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками!

Фото без опису

З танцями і піснями, святковими вітаннями, а саме головне - з гарним і веселим настроєм зустріли Новий рік і учні Коломийцівської загальноосвітньої школи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь