Макіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Двадцять четверта сесія восьмого скликання 15 березня 2023 року

Дата: 17.03.2023 16:00
Кількість переглядів: 184

Порядок денний

1. Про внесення змін до рішення двадцять другої сесії восьмого скликання від 22 грудня 2022 року «Про бюджет Макіївської сільської територіальної громади на 2023 рік».
Рішення
Пояснювальна записка
Додаток 1
Додаток 2
Додаток 3
Додаток 5
Додаток 7
Висновок
Висновок перевиконання

2. Про Програму забезпечення медичного огляду окремих категорій військовозобов’язаних жителів Макіївської сільської територіальної громади на 2023 рік.
Рішення
Програма

3. Про затвердження Програми «Заходи з організації та проведення державних і професійних свят, ювілейних та святкових дат, відзначення осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток Макіївської сільської ради» на 2023 рік.
Рішення
Програма

4. Про внесення змін до Програми «Проведення культурно-масових заходів на території Макіївської сільської ради на 2022-2024 роки.
Рішення та програма

5. Про забезпечення виконання Закону України «Про державний контроль за використанням та охороною земель». Рішення

6. Про надання приміщень в оренду.

7. Про ліквідацію Відрадненського, Карабинівського, Платонівського сільських клубів Макіївської сільської ради.
Рішення

8. Про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп’ютерів сільською радою, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок сільського бюджету.
Рішення

9. Про внесення змін до рішення двадцять третьої позачергової сесії восьмого скликання від 03.02.2023 № 141-32/VІІІ «Про закріплення депутатів сільської ради за сім’ями, які перебувають в складних життєвих обставинах».
Рішення

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки Радченку Петру Івановичу.

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки Шевченко Надії Антонівні.

12. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Заболотному Миколі Павловичу.

13. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Морозу Олегу Михайловичу.

14. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Булаш Наталії Петрівні та Ковшуті Тетяні Петрівні.

15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Сурніній Олександрі Василівні.

16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Мовчан Надії Михайлівні.

17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Коновал Валентині Павлівні.

18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) ПрАТ «Київстар».

19. Про надання в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ПП «Агропрогрес» площею 2,4107 га (проєктно-польові шляхи).

20. Про надання в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ПП «Агропрогрес» площею 5,4418 га (не витребувані паї).

21. Про надання в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ПП «Агропрогрес» площею 3,4984 га (проєктно-польові шляхи).

22. Про надання в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ПП «Агропрогрес» площею 38,88 га (проєктно-польові шляхи).
Рішення по земельним питанням

23. Інше.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь