Макіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Двадцять п'ята позачергова сесія восьмого скликання 07 квітня 2023 року

Дата: 10.04.2023 10:00
Кількість переглядів: 139

Порядок денний

1. Про Програму утримання об’єктів та майна комунальної власності Макіївської сільської територіальної громади на 2023-2025 роки.
Рішення
Програма
Заходи

2. Про Програму фінансової підтримки 17 ДПРП (м.Носівка) 4 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області на 2023 рік.
Рішення
Програма

3. Про Програму місцевих стимулів для медичних працівників комунального некомерційного підприємства «Носівським центр первинної медико-санітарної допомоги» Носівської міської ради на 2023-2025 роки.
Рішення
Програма

4. Про Програму підтримки внутрішньо переміщених осіб на території Макіївської сільської ради на 2023 рік.
Рішення
Програма

5. Про Програму організації безоплатного поховання померлих (загиблих) військовослужбовців, учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності та осіб з інвалідністю внаслідок збройної агресії російської федерації проти України на території Макіївської сільської ради на 2023 рік.
Рішення

6. Про внесення змін до рішення двадцять другої сесії сільської ради восьмого скликання від 22 грудня 2022 року «Про бюджет Макіївської сільської територіальної громади на 2023 рік». Код бюджету 2550400000.
Рішення
Пояснювальна
Додаток 1
Додаток 2
Додаток 3
Додаток 5
Додаток 7

7. Про внесення змін до структури і загальної чисельності виконавчого апарату та Центру надання соціальних послуг Макіївської сільської ради.
Рішення

8. Про внесення змін до рішення двадцятої сесії сільської ради восьмого скликання від 19 вересня 2022 року №98 «Про прийняття у комунальну власність спортивного залу».
Рішення

9. Про перелік об’єктів нерухомості комунальної власності.
Рішення

10. Про внесення змін до Програми забезпечення харчування учнів та вихованців у закладах дошкільної та загальної середньої освіти на 2022-2024 роки.
Рішення
Програма

11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Заєць Ганні Василівні
Рішення

12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Білану Роману Григоровичу.

13. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Свириденку Анатолію Петровичу.

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки Реп’яху Миколі Миколайовичу.

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації польових доріг в межах орендованих паїв на території Макіївської сільської ради ТОВ «Нива 2008».

16. Про надання в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «АГРОНАДІЯ» площею 13,734 га (невитребувані паї).

17. Про надання в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «АГРОНАДІЯ» площею 1,6110 га.

18. Про надання в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «АГРОНАДІЯ» площею 30,2175 га (проєктно-польові шляхи).

19. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Макіївської сільської ради для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами площею 0,015 га. с. Рівчак-Степанівка.
Рішення по земельним питанням

20. Про внесення змін до рішення першої сесії сільської ради восьмого скликання від 19 листопада 2020 року «Про постійні комісії Макіївської сільської ради»
Рішення

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь