Макіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Двадцять сьома сесія восьмого скликання 30 червня 2023 року

Дата: 21.06.2023 10:00
Кількість переглядів: 90

Порядок денний

1. Про перелік доріг комунальної власності Макіївської сільської територіальної громади.
Проєкт рішення
Перелік доріг

2. Про Програму утримання та ремонту автомобільних доріг комунальної власності Макіївської сільської територіальної громади на 2023-2025 роки.
Проєкт рішення
Програма

3. Про Програму діяльності Ніжинського районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області на період  2023-2024 роки.
Проєкт рішення
Програма

4. Про внесення змін до рішення двадцять другої сесії восьмого скликання від 22 грудня 2022 року  «Про бюджет Макіївської сільської територіальної громади на 2023 рік».
Проєкт рішення
Пояснювальна записка
Додаток 1
Додаток 2
Додаток 3
Додаток 5
Додаток 7

5. Про затвердження Положення про Центр надання адміністративних послуг Макіївської сільської ради.
Проєкт рішення

6. Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг Макіївської сільської ради.
Проєкт рішення

7. Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Макіївської сільської ради.
Проєкт рішення

8. Про затвердження Концепції розвитку центру надання адміністративних послуг Макіївської сільської ради на 2023-2025 роки.
Проєкт рішення

9. Про покладання обов’язків по державній реєстрації актів цивільного стану та призначення відповідальної особи за облік і звітність про використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, а також їх зберігання в Макіївській сільській раді.
Проєкт рішення

10. Про прийняття благодійної допомоги.
Проєкт рішення

11. Про внесення змін до Програми організації безоплатного поховання померлих (загиблих) військовослужбовців, учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності та осіб з інвалідністю внаслідок збройної агресії російської федерації проти України на території Макіївської сільської ради на 2023 рік.
Проєкт рішення

12. Про внесення змін до Програми виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2023 рік.
Проєкт рішення

13. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність Набоку Анатолію Васильовичу.

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та передачу у власність Кирилюку Сергію Васильовичу.

15. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки Михно Надії Петрівні та Лісаневич Юлії Анатоліївні.

16. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки Гузло Олександрі Федорівні.

17. Про надання дозволу на розроблення проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди з правом викупу Шапченко Вірі Миколаївні.

18. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Сурніної Олександри Василівни.

19. Про затвердження технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ященко Лідії Андріївні.

20. Про затвердження технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ященко Лідії Андріївні.

21. Про затвердження технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Безкровній Ользі Олексіївні.

22. Про затвердження технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Безкровній Ользі Олексіївні.

23. Про затвердження технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Дорогинській Галині Григорівні та Лісковій Валентині Григорівні.

24. Про затвердження технічної документації по встановленню  (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Дорогинській Галині Григорівні та Лісковій Валентині Григорівні.

25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із  землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Рівчак-Степанівському ССТ.

26.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Макіївської сільської ради, яку планується за результатами земельних торгів передати в оренду.

27. Про проведення аукціону з оренди земельних ділянок.

28. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти ЗДО (ясла садочки) «Казкове сонечко».

29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки закладу освіти Степовохутірського ліцею.

30. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки.

Проєкти рішень з земельних питань (13-30)

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь