Макіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення виконкому від 19 лютого 2024 року

Дата: 21.02.2024 20:31
Кількість переглядів: 41

Порядок денний

1. Про затвердження Плану основних  заходів цивільного захисту Макіївської сільської територіальної громади.

2. Про коригування проектної документації по об’єкту  «Будівництво артезіанської свердловини для водо забезпечення населення с. Макіївка».

3. Про затвердження  обстеження зелених насаджень та надання дозволу на видалення зелених насаджень по с. Рівчак-Степанівка.

4. Про схвалення Програми посилення стійкості Макіївської сільської територіальної громади.

5. Про Програму підвищення обороноздатності та безпеки населених пунктів Макіївської сільської територіальної громади в умовах воєнного стану на 2024-2025 роки. Рішення Програма

6. Про внесення змін до рішення сесії № 327-33/VIII від 15 грудня 2023 року «Про бюджет Макіївської сільської територіальної громади на 2024 рік». Рішення Додаток

7. Про затвердження Переліку об’єктів та видів суспільно-корисних робіт на 2024-2025 роки.

8. Про перелік об’єктів для відбування громадських робіт на 2024-2025 роки. 

9. Про утворення координаційної ради щодо реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі.

10. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Дорогінському В’ячеславу Станіславовичу.

11. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Ряботенку В’ячеславу Івановичу. 

12. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Могильному Олегу Сергійовичу. 

13. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Клименку Михайлу Валентиновичу. 

14. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Халімоненку Віталію Федоровичу. 

15. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Мельнику Миколі Миколайовичу. 

16. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Рудю Анатолію Григоровичу. 

17. Про надання одноразової матеріальної допомоги  на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Абрамову Владиславу Владиславовичу. 

18. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Кизимі Руслану Олексійовичу.

19. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Євтушку Петру Сергійовичу. 

20. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Пицану Миколі Миколайовичу.

21.  Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Євтушку Олександру Сергійовичу.

22. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Батечку Сергію Миколайовичу. 

23. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю, звільненого з військової служби ЗСУ, Бойку Сергію Івановичу. 

24. Про надання одноразової матеріальної допомоги на лікування Зайковському Євгену Федоровичу, який опинився в складних життєвих обставинах. 

25. Про надання одноразової матеріальної допомоги на лікування Михайлюк Тетяні Михайлівні, яка опинилася в складних життєвих обставинах. 

26. Про надання одноразової матеріальної допомоги  на лікування Кадач Галині Вікторівні, яка опинилася в складних життєвих обставинах.

27. Про надання соціальної послуги догляд вдома Хахуда  Микола Григорович.

28. Про надання соціальної послуги догляд вдома Добреля Марія Іванівна. 

29 - 38.  Про розгляд заяв, щодо надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

39. Інші.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь