Макіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тридцять п'ята сесія восьмого скликання 27 лютого 2024 року

Дата: 05.03.2024 21:00
Кількість переглядів: 40

Порядок денний

1. Про затвердження змін до Програми підвищення обороноздатності та безпеки населених пунктів Макіївської сільської територіальної громади в умовах. Рішення Програма

2. Про затвердження змін до Програми підтримки Збройних Сил України. Рішення Програма

3. Про внесення змін до рішення сесії № 327-33/VIII від 15 грудня 2023 року «Про бюджет Макіївської сільської територіальної громади на 2024 рік». Рішення Пояснювальна записка Додаток 1 Додаток 2 Додаток 3 Додаток 4 Додаток 5 Додаток 6 Додаток 7

4. Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність об’єктів нерухомості.

5. Про затвердження комплексної програми "Програма для кривдників Макіївської сільської ради на 2024-2029 роки". Рішення Програма

6. Про затвердження Програми посилення стійкості Макіївської сільської територіальної громади.

7. Про прийняття благодійної допомоги.

8. Про граничні суми витрат на придбання легкових автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп’ютерів, придбання і утримання мобільних телефонів установами та організаціями, які утримуються за рахунок місцевого бюджету Макіївської сільської територіальної громади.

9. Про  внесення змін до рішення Макіївської сільської ради.

10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Калініченку Сергію Даниловичу (земельна частка пай).

11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Кириченко Наталії Анатоліївні (земельна частка пай) .

12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Кириченко Наталії Анатоліївні (земельна частка пай) .

13. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Берсенєвій Тетяні Анатоліївні (земельна частка пай) .

14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Берсенєвій Тетяні Анатоліївні (земельна частка пай) .

15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Шевченку Олександру Івановичу (земельна частка пай).

16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Ігнатченку Михайлу Михайловичу (земельна частка пай) .

17. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Саливон Оксані Григорівні (0,25га).

18. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Постол Людмила Петрівна (0,25га).

19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Пасічник Любові Віталіївні (земельна частка пай).

20. Про внесення змін до договору оренди землі ПП «Агропрогрес».

21. Про надання дозволу ТОВ «Наташа Агро» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 11,0407 га.

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою (відновлення) меж в натурі (на місцевості) Білану Роману Григоровичу (пай).

23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж в натурі (на місцевості) Солов’ю Ігорю Сергійовичу (0,25га).

24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, якої цільове призначення змінюється Галеті Анатолію Леонідовичу.

25. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ПРАТ «Київстар».

26. Інші.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь