Макіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішень виконкому від 14 березня 2024 року

Дата: 12.03.2024 10:00
Кількість переглядів: 38

Порядок денний

1. Про Програму фінансової підтримки діяльності 17 ДПРП (м.Носівка) 4 державного пожежно-рятувального підрозділу загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області на 2024 рік.

2. Про Програму соціально-економічного розвитку Макіївської  сільськоїтериторіальної громади на 2024 рік.

3. Про коригування проектної документації по об’єкту «Нове будівництво захисної споруди цивільного захисту (протирадіаційного укриття) ПРУ Степовохутірського ліцею по вул. Центральна, 6 в с. Степові Хутори Макіївської територіальної громади Ніжинського району Чернігівської області».

4. Про присвоєння поштової адреси земельній ділянці.

5. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку.

6. Про підсумки обстеження зелених насаджень на території с. Макіївка, вул. Героїв України (кладовище).

7. Про підсумки обстеження зелених насаджень на території с. Макіївка, вул. Героїв України, 8.

8. Про підсумки обстеження зелених насаджень на території с. Макіївка, вул. Центральна (кладовище).

9. Про підсумки обстеження зелених насаджень на території с. Макіївка, вул.Констянтина Мокієвського.

10. Про підсумки обстеження зелених насаджень на території с. Макіївка, пров. Блакитний, 1.

11. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Братиці Володимиру Валентиновичу

12. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Бузині Миколі Володимировичу

13. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Давиденку Олександру Сергійовичу

14. Про надання одноразової матеріальної  допомоги на вирішення соціально-побутових питань Данілевському Володимиру Володимировичу, який опинився в складних життєвих обставинах

15. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Дідораку Ігорю Анатолійовичу.

16. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Євтушку Миколі Сергійовичу.

17. Про надання одноразової матеріальної  допомоги внаслідок пожежі Жардан Юлії Анатоліївні.

18. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Зінченку Миколі Віталійовичу.

19. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Зінченку Олександру Миколайовичу.

20. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Картамишеву Тимуру Олександровичу.

21. Про надання одноразової матеріальної допомоги  на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Коньку Роману Степановичу.

22. Про надання одноразової матеріальної допомоги на лікування Корж Антоніні Петрівні, яка опинилася в складних життєвих обставинах.

23. Про надання одноразової матеріальної допомоги на      вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю    Кравченку Сергію Васильовичу.

24. Про надання одноразової матеріальної допомоги на    вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Кулику Валерію Володимировичу.

25. Про надання одноразової матеріальної допомоги Кулик Ніні Михайлівні як матері загиблого військовослужбовця.

26. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Лавресі Віктору  Миколайовичу.

27. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Лавресі Олександру Григоровичу.

28. Про надання одноразової матеріальної допомоги на   вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Лазарєву Миколі Вікторовичу.

29. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Левченку Володимиру Миколайовичу.

30. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Левченку Олександру Володимировичу.

31. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Максимцю Сергію Олексійовичу

32. Про надання одноразової матеріальної допомоги  військовослужбовцю Максимцю Сергію Олексійовичу, у якого в період проходження військової служби народилася дитина.

33. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Макусі Віталію Миколайовичу.

34. Про надання одноразової матеріальної допомоги  на лікування Мармиль Валентині Григорівні, яка опинилася в складних життєвих обставинах.

35. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Мархаю Івану Івановичу.

36. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Могильному Олександру Володимировичу.

37. Про надання одноразової матеріальної допомоги  на   лікування Молдавян Надії Ісаївні, яка опинилася в складних життєвих обставинах.

38. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю, звільненого з військової служби ЗСУ, Моргуну Олександру Олександровичу.

39. Про надання одноразової матеріальної допомоги  на лікування Осадчій Валентині Андріївні, яка опинилася в складних життєвих обставинах.

40. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Поворознюку Сергію Сергійовичу.

41. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Прилуцькому Григорію Івановичу.

42. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Пятачуку Володимиру Юрійовичу.

43. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Роненку Андрію Миколайовичу.

44. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Ропану Олександру Володимировичу.

45. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Руденку Андрію Володимировичу .

46. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Рухайлу Олександру Григоровичу.

47. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Скрипці Сергію Миколайовичу.

48. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Тимченку Дмитру Станіславовичу.

49. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Хланті Миколі Івановичу.

50. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Ярмаку Олегу Івановичу.

51. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Шевчуку Миколі Миколайовичу.

52. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Кателенцю Олександру Миколайовичу

53. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Кадермасу Олександру Сергійовичу.

54-61. Про розгляд заяв, щодо надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь