Макіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішень виконкому від 30 квітня 2024 року

Дата: 25.04.2024 10:00
Кількість переглядів: 53

Порядок денний

1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Макіївської сільської територіальної громади за 1-й квартал 2024 року.

2. Про план роботи виконавчого комітету сільської ради на ІІ квартал 2024 року.

3. Про впорядкування адресних реквізитів с.Коломійцівка.

4. Про впорядкування адресних реквізитів с. Пустотине.

5. Про підсумки обстеження зелених насаджень на території с.Рівчак-Степанівка, (вул. Загоридівка).

6. Про надання одноразової матеріальної  допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Бойку Володимиру Сергійовичу.

7. Про надання одноразової матеріальної  допомоги на вирішення соціально-побутовихпитань військовослужбовцю Бур’яну Олександру Григоровичу.

8. Про надання одноразової матеріальної  допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю, звільненого з військової служби ЗСУ, Галеті Сергію Анатолійовичу.

9. Про надання одноразової матеріальної  допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю,звільненого з військової служби ЗСУ, Даценку Миколі  Івановичу.

10. Про надання одноразової матеріальної  допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Кобку Ярославу Олеговичу.

11. Про надання одноразової матеріальної  допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Кулику Олегу Миколайовичу.

12. Про надання одноразової матеріальної  допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Мечкалу Миколі Володимировичу.

13. Про надання одноразової матеріальної  допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Могильному Віктору Васильовичу.

14. Про надання одноразової матеріальної  допомоги на вирішення соціально-побутовихпитань військовослужбовцю Пригарі Олександру Миколайовичу

15. Про надання одноразової матеріальної  допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Приходьку Володимиру Юрійовичу.

16. Про надання одноразової матеріальної  допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Хланті Олександру Івановичу.

17. Про надання матеріальної  допомоги Чуприні Ніні Феофанівні, в якої зруйноване та пошкоджене житло, та інші об`єкти нерухомого майна внаслідок військового вторгнення російської федерації на територію України.

18. Про надання одноразової матеріальної  допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Шатілову Олександру Сергійовичу.

19. Про надання одноразової матеріальної  допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Бідному Олександру Васильовичу.

20. Про надання одноразової матеріальної  допомоги на вирішення соціально-побутовихпитань  військовослужбовцю, звільненого з військової служби ЗСУ, Остапенку Руслану  Анатолійовичу.

21. Про надання одноразової матеріальної  допомоги на вирішення соціально-побутових питань військовослужбовцю Склярову Павлу Васильовичу.

22. Про надання одноразової матеріальної  допомоги на вирішення соціально-побутовихпитань військовослужбовцю Яровому Руслану Валерійовичу.

23-28. Про розгляд  заяв, щодо надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

29. Про розгляд заяви Бицької Галини Миколаївни, 31.07.1978 р.н., щодо надання дозволу надати згоду Мринському Юрію Валерійовичу на вчинення правочинів при оформленні спадкового майна, а саме земельного паю та заяви неповнолітнього Мринського Юрія Валерійовича, 12.10.2006 р. н., про надання дозволу на вчинення правочинів щодо оформленя спадщини (земельного паю).

30. Про надання соціальної послуги догляд вдома Довгополу Григорію Івановичу.

31. Про надання соціальної послуги догляд вдома Хахуді Миколі Григоровичу.

32. Про надання соціальної послуги догляд вдома.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь